dilluns, 29 d’abril de 2013

Concentració a Manresa el 30 d’abril . Concentració a la Plaça Sant Domènech, a les 18h, per commemorar l´1 de maig


Concentració a Manresa el 30 d’abril
Concentració a la Plaça Sant Domènech, a les 18h, per commemorar l´1 de maig

primer maig a manresa 2013

DIA: 30 D´ABRIL 2013
HORA: 18 HORES
LLOC: PLAÇA SANT DOMÈMECH DE MANRESA

1 maig contra l’explotació
Al maig de 1886, els treballadors de Chicago van protagonitzar un enfrontament amb la patronal per la reducció de la jornada de treball i per guanyar temps per a les seves pròpies vides que s’ha convertit en el símbol mundial de la lluita contra el treball assalariat. La nostra societat disposa de la tecnologia i dels recursos necessaris per acabar amb la fam en món i amb el treball concebut com una condemna.
L’únic motiu perquè aquesta anomenada "utopia" no sigui realitat és el fet que la nostra societat no produeix per a la satisfacció de les necessitats humanes, sinó per l’obtenció de beneficis econòmics. Beneficis econòmics per a una minoria d’explotadors que, per acumular immenses fortunes privades, condemna a les ¾ parts de la humanitat a la misèria, a la quarta part restant al treball en règim de semiesclavitud i al món sencer a la catàstrofe ecològica. Per això, la principal consigna que hem inscriure en les nostres banderes és la d’abolició del treball assalariat i reapropiació de la riquesa social acumulada (capital).
El consumisme desaforat que ens prometen capitalistes i polítics (i que no arribem a gaudir mai) no és més que el plat de llenties amb què compren nostra ignorància i complicitat. Per això, el segon objectiu de la nostra lluita no pot ser un altre que l’abolició de l’estat i de la política. Una societat justa, igualitària i organitzada per a la felicitat col · lectiva no pot ser governada per una minoria dominada per la corrupció i pels interessos de les grans empreses. Per això, inscrivim en la nostra bandera: Democràcia directa i autogestió.
No ens deixem enganyar pels polítics i els sindicalistes professionals. El problema no consisteix a "sortir de la crisi" per poder "tornar a treballar com abans". L’autèntic problema rau en que el capitalisme és la crisi de la humanitat. Només acabant amb el capitalisme i creant una societat basada en la producció per a les necessitats humanes reals, l’autogestió i la democràcia directa, la humanitat pot tenir encara algun futur. La solució no és que el nostre país, la nostra raça o la nostra professió hagi de ser més competitiva per imposar-se als altres països, races o professions i així "sortir a flotació ". L’única solució possible és una solució global basada en l’abolició de les fronteres, la solidaritat i el suport mutu.
Aquest 30 d’abril, manifesta’t amb nosaltres a les 18 h tarda a Sant Domènech de Manresa
Per l’abolició del capital i de l’estat
Per l’autogestió i la democràcia directa

Més informació:
Esdeveniment a Facebook:
https://www.facebook.com/events/454786451266517/
- WEB CGT MANRESA
- TWITTER CGT MANRESA

dimarts, 23 d’abril de 2013