dijous, 13 de gener de 2011

"Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci"

Aturem la retallada de les pensions. Manifestacions a Barcelona, Lleida, Reus, Girona i Terrassa entre el 20 i el 22 de gener

Sota el lema "Aturem la retallada de les pensions. Ja n’hi ha prou! Les nostres vides no són un negoci", diferents coordinadores, plataformes i moviments socials de diverses ciutats i comarques de Catalunya han convocat un seguit de mobilitzacions per als dies 20, 21 i 22 de gener, entre altres convocatòries:

- Manifestació central a Barcelona: dissabte 22 de gener, 17 h, Plaça de Sants
- Concentració a Girona el dijous 20 de gener, a les 20 h. al Pont de Pedra
- Manifestació a Lleida el dijous 20 de gener, a les 19 h. davant la paeria.
- Manifestació a Reus el divendres 21 de gener, a les 19.30 h. a la Plaça Catalunya.
- Concentració a Terrassa el divendres 21 de gener, a les 20 h. al Raval de Montserrat.
- Cercavila pel barri del Clot (Barcelona) el divendres 21 de gener.
Convoquen: Assemblea de Barcelona, Assemblea de Col·lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa de Lleida, Assemblea pels Drets Socials del Garraf, Assemblea pels Drets Socials del Penedès, Assemblea Popular de Terrassa, Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa del Camp, Mesa Cívica pels Drets Socials de Girona, Moviments socials i sindicals anticapitalistes de Sabadell, Moviements socials i sindicals anticapitalistes del Vallès Oriental.
Hi donen suport: CGT, CNT, COS, IAC, CoBas, SEPC, Endavant, En Lluita, LI, Revolta Global, CAJEI, CUP, MPS, PCPC i diversos centres socials, casals populars i col·lectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada