divendres, 13 de maig del 2011

Concentració CGT Manresa per anar a manifestació contra les retallades a Barcelona

Concentració a les 9h el 14 de març, a la seu de CGT Manresa per anar plegats a manifestació contra les retallades a Barcelona, tant de serveis socials, serveis 
públics i de pensions (al c/circumval.lació, 77, 2n Pis de Manresa)







Mobilització del 14 de maig del 2011 a Barcelona 
Després de diverses reunions amb els Sindicats mes afins i propers, amb els quals hem anat col·laborant en aquestes últimes dates, juntament amb altres organitzacions, hem analitzat, la situació i és la que segueix:
La CNT-AIT; COS i Endavant juntament amb CGT, mantenim una postura similar, quan entenem que hem d’estar en aquesta mobilització amb missatge, convocatòria i discurs propi. Cap de nosaltres volem que la nostra presència es confongui amb la convocatòria de CCOO i UGT, però tampoc volem renunciar a estar en el carrer defensant el nostre missatge de rebuig a les retallades en educació i sanitat, però també en les pensions, laborals, etc.
La CNT Joaquin Costa ha decidit desmarcar-se de qualsevol acció i la IAC i CO.BAS. mantenen la proposta de començar dintre de la manifestació principal per a després forçar un final diferent i diferenciat.
Es va apuntar en reunió  anterior i en la tarda del 11 de maig s’ha reafirmat, que hem d’estar en el lloc apropiat per a poder contactar amb la gent i fer-los arribar el nostre missatge, aquest lloc és la Plaça Urquinaona, on a partir de les 10 hores hauríem d’estar allí per a la seva organització a pesar que la convocatòria indica a les 11 del matí. Tindrem una furgoneta i un equip de so.
Sabent que Sanitat (diversos hospitals) coincideixen a Plaça Urquinaona i que els d’Ensenyament s’autoconvoquen per centres, a plaça Universitat, no cap altra cosa que estar a les 10 del matí, veure com es prepara i amb el nostre discurs diferenciat i diferenciador, fer una crida al conjunt de treballadors on destacar la reforma de les pensions, les baixades salarials al personal d’administració pública i assimilats i la retallada de serveis públics.
Preveient la dimensió  que pot prendre la mobilització, realitzarem una convocatòria de concentració per a marxar cap al Parlament de Catalunya a partir de les 12:30 h. a la cantonada Comerç / Princesa. Cal assenyalar el camí en l’encreuament Princesa / Via Laietana.
S’ha acordat un lema genèric: “Cap Retallada és negocia”.
La pancarta no anirà  signada. Per a aquesta mobilització es comptarà amb una furgoneta oberta i material d’escàndol per a una gran xiulada. L’èxit de la nostra mobilització és importantíssim, per això  sol·licitem màxima difusió pels sindicats.
Al mateix temps recaptem la col·laboració de tots ja que les banderes de que disposava el SP s’han anat usant i retenint en diverses localitats per a diverses accions, per favor: Veniu amb elles.


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada