dissabte, 16 de novembre de 2013

Concentració a Manresa #19N en solidaritat amb els treballadors de la recollida i neteja viària de Madrid


Concentració dimarts 19 de novembre a les 17h a Crist Rei, a Manresa
divendres 15 de novembre de 2013 / Acció Social / Visites: 187
Des de la FL CGT a MANRESA es sol·licita solidaritat per a la concentració que es realitzarà el dimarts 19 novembre 2013 a les 17:00 h a plaça Crist Rei de Manresa en suport als companys de Madrid que estan lluitant pels seus drets com a treballadors .
Aquesta concentració és per demostrar als companys de neteja de Madrid el suport de tota la classe obrera per la lluita sense quarter que estan realitzant i alhora per mostrar el nostre rebuig a les polítiques opressores i repressores de l’equip de govern del PP a Madrid, capitanejat per la senyora Anna Botella, àlies relaxing cup of cafè con leche in la Plaça Major, que compta amb el suport incondicional dels seus gossos de presa rabiosos, les empreses concessionàries de la neteja de la ciutat de Madrid FCC, OHL, Sacyr i Ferrovial .
Amb aquesta concentració volem dir prou als abusos dels polítics vividors i corruptes i prou de retallades que només patim la classe obrera.
Per això des del sindicat demanem la vostra col·laboració en la concentració per demostrar el nostre suport a la vaga de neteja de Madrid i el nostre rebuig als acomiadaments del personal de neteja i jardineria .
CGT MANRESA
- Esdeveniment a Facebook concentració


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada