dimecres, 5 de març del 2014

CGT participarà a nivell estatal i des de Manresa a les marxes per la Dignitat que confluiran el 22 de març en una gran manifestació a Madrid .

CGT participarà a nivell estatal i des de Manresa a les marxes per la Dignitat que confluiran el 22 de març en una gran manifestació a Madrid.

Aturats, precàries, Treballadors Tècnics, manuals, Autònoms, estudiants i estudiantes, pensionistes, Veïnes, a els de baix, activistes , ciutadans, desnonades ... Tenim MOLTS Noms i som la Majoria social colpejada per AQUESTA crisi - estafa.

Som qui patim la Precarietat i els retallades de Serveis Públics, qui paguem el rescat de la banca, el Deute il • legítim, la Corrupció , els privatitzacions, la restriccions de llibertats i drets fonamentals ... Mentrestant, uns quants s'enriqueixen Més i més.

Volem dir prou! Que la nostra acció col • lectiva, plural i unitària suposicions realment un contrapoder, un Força imparable Capac de canviar els coses, Cápac que la per canvii de Bandol. El 22 de març ENS trobárem a Madrid Columnes arribades de Tot l'estat, si la nostra Resposta és massiva no podrà ser feta callar.
Tenim un món a guanyar.

T'esperem aquest dimarts 12 de març a la presentació al Nostre local de FL CGT a Manresa a les 17:30 de la tarda.

UNEIX-TE A LA DIGNITAT EN MARXA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada