divendres, 4 d’abril del 2014

PROPUESTA-MANIFIESTO DELEGADXS DE CGT SECTOR LIMPIEZA VIÁRIA Y RSU

PROPOSTA-MANIFEST DELEGADXS DE CGT SECTOR NETEJA VIÀRIA I RSU

Els i que al final d'aquest escrit s'adhereixen, volen deixar constància de les inquietuds i / o idees o camins a seguir per poder combatre les agressions que estem rebent per part de la patronal pel simple fet de ser delegadxs o membres de comitè d'empresa i pertànyer a CGT.
Des de l'inici de la "crisi", hem anat constatant que augmenta la falta de credibilitat sobre els sindicats majoritaris d'aquest país, els motius són ben coneguts.
Després de les últimes vagues convocades per aquests sindicats i veient la resposta dels trabajadorxs d'aquest país, aquests sindicats han optat per adoptar una actitud del tot "immobilista", i simplement s'han limitat a funcionar com si fossin assessories o entitats que gestionen tancaments d'empresa i els seus acomiadaments, beneficiant-se de suculentes minutes per gestionar ETS i altres models de destrucció d'ocupació, convertint-se així en còmplices de la patronal.
Per tot això, estem notant i constatant des de diferents federacions i seccions sindicals que els trabajadorxs miren cap CGT com una alternativa , com una opció seriosa.
L'inconvenient, és que la patronal també s'està adonant d'això, i no li agrada.
No li agrada perquè CGT no cap dins de l'organigrama habitual al qual estan molt acomodats des de fa anys i que a tots ells els ha funcionat tan bé ... fins ara.
En aquest manifest volem deixar constància que els delegadxs i miembrxs de CGT estem patint de manera sistemàtica la vulneració del dret de llibertat sindical per part de determinades empreses, ens estan marginant, ens estan amenaçant i ens estan acomiadant.
CONVOQUEM A tots els DELEGADXS I MIEMBRXS DE COMITÈS D'EMPRESA DEL SECTOR DE NETEJA VIÀRIA I RSU EN ASSEMBLEA, AMB LA FINALITAT D'ENTRE tots i totes DISSENYAR UN PLA ESTRATÈGIC QUE ENS PROPORCIONI LES EINES O mecanismes de defensa davant AQUESTES AGRESSIONS CADA VEGADA MES FREQÜENTS QUE EL únic que pretenen és acovardir-nos.
DONEM UN TERMINI PRUDENCIAL DE DIFUSIÓ PER QUE TOTES LES PERSONES INTERESSADES PUGUIN ADHERIR I PER POSTERIORMENT I SEMPRE ESTANT D'acord, REDACTAR MANIFEST OFICIAL AMB DATA I LLOC DE DITA ASSEMBLEA.


Per adhesions deixar correu amb dades a :
cgtmanresaneteja@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada