dijous, 31 de març del 2011

Comunicat Secció Sindical CGT Ajuntament de Manresa: Per un sindicalisme independent i participatiu





PER UN SINDICALISME INDEPENDENT I PARTICIPATIU

En l’actualitat, cada cop  és més evident per part dels sindicats oficials amb pactes antisocials com en la reforma laboral, a una certa tendència al “grogisme-verticalisme”. I això és fruit de l’educació entusiasta a ésser corretges de transmissió de partits polítics, amb el conseqüent abandonament de la defensa dels interessos dels treballadors, que és la missió que els hi correspon com a sindicat.
Aquesta tendència general, en el nostre cas particular, com a integrants de la plantilla de l’ajuntament de Manresa, s’ha vist agreujada davant la passivitat que han mostrat els sindicats, davant l’agressió tan salarial com social, que han dut a terme l’actual equip de govern de l’ajuntament de Manresa.
CGT proposa una altra pràctica sindicalista, independent dels partit i que pretén participar amb les instàncies legals que el sistema permet. I per tot això, la candidatura de CGT a l’ajuntament de Manresa ens comprometem:

-          A lluitar pel manteniment i consolidació de la totalitat de la plantilla de l’ajuntament de Manresa.

-          A no deixar en paper mullat els preacords i drets laborals.

-          Ens comprometem en la transparència en les reunions on tinguem representació sindical i donar veu a les inquietuds de totes i tots els treballadors.

-          A defensar l’actual catàleg de llocs de treball i donant prioritat als nivells amb menys poder adquisitiu.

És per això que la secció sindical CGT ha promogut una llista que es presenta en les pròximes eleccions sindicals el proper 5 d’abril al comitè d’empresa.
En conseqüència, fem una crida al personal a donar suport amb el seu vot als nostres candidats de CGT a l’ajuntament de Manresa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada