dimarts, 29 de març de 2011

La CGT convoca una manifestació a Mollet el 2 d’abrilContra l’atur, les retallades socials i laborals, els acomiadaments i les deslocalitzacions… nosaltres o ells!
Dissabte 2 d’Abril a les 12 h. davant de l’ajuntament de Mollet del Vallès (plaça Pau Casals)
El proper 2 d’Abril la CGT del Vallès Oriental sortirem al carrer per denunciar l’actual política empresarial d’acomiadaments massius que assolà la zona del Vallès (Yamaha, FCC Logísitca, Derbi, Ficosa, Alstom…). En molts d’aquests casos, a més és tracta d’empreses amb beneficis. Des d’aquest sindicat, no ens pensem quedar de braços creuats mentre centenars de treballadors/es són expulsades a les llistes de l´atur. I quan la nostra comarca, és de les que més s’està veient colpejades per l’atur i els desnonaments.
A tot això, cal sumar-hi totes les retallades socials i laborals que ens afecten al conjunt de la població de Catalunya i de l’estat espanyol (reforma laboral i de les pensions, etc). Una bona mostra, és l’anunci fet per la direcció de l’Hospital de Granollers de reduir en gairebé 130 treballadors/es la seva plantilla.
Salut i llibertat!
Convoca: CGT del Vallès Oriental

www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5181

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada