dissabte, 25 de gener del 2014

Agenda Llibertària 2014. Ja pots fer la teva comanda!

Agenda Llibertària 2014. Ja pots fer la teva comanda!

Salut a totes i tots!!
L’Agenda Llibertària 2014 està a punt de sortir. Un any més i van vint-i-cinc!
Com altres anys, l’agenda és multilingüe, inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2014-2015, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i les pàgines en blanc per prendre notes.
Enguany com que el projecte fa 25 anys hi ha textos de valoració dels col·lectius que al llarg d’aquests anys han fet l’agenda a més d’una selecció de textos i imatges ja publicats altres anys a l’agenda llibertària.
El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 9 €; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. Tot el benefici va destinat a l’autogestió del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, un dels nostres projectes polítics.
Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 6´30€ per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu. En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financin butxaques privades.
En breu la podreu comprar als llocs habituals.
Ja podeu fer les comandes a: agenda@berguedallibertari.org.
Moltes gràcies, salut i fins aviat!
http://www.bllibertari.org/agenda-llibertaria-2014-ja-pots-fer-la-teva-comanda
Agenda Llibertària
Ateneu Columna Terra i Llibertat
Centre d’Estudis Josep Ester Borràs
Carrer del Balç número 4
08600 BERGA (Barcelona)
Tel. 938 216 747
agenda@berguedallibertari.org
www.bllibertari.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada