dissabte, 28 de juliol del 2012

[28 i 29 de juliol] XV Marxa-Homenatge Maquis (Berga-Peguera-Capolat-Berga)

Dissabte 28 a les 8h, al Centre d’Estudis Josep Ester Borràs (c. del Balç 4 Berga). Pujarem a Queralt i ens dirigirem cap a Peguera per l’Estany. Parlarem del maquis, de la revolució i de la guerra. Arribarem a Peguera entre el migdia i primera hora de la tarda. I allà parlarem de la insurrecció de Fígols de 1932, d’en Ramón Vila Capdevila (que és fill de Peguera) i de l’actual macrocomplex turístic que es vol fer en aquest mateix paratge. Dormirem a Peguera.
Diumenge 29 sortirem a les 7h de Peguera, baixarem pel Coll de l’Oreller, cap a Espinalbet on tornarem a parlar de Maquis, després al Portet i al cementiri de Coforb, on hi ha fosses comunes del final de la Guerra. Esperem arribar a Coforb cap a les 13h i a Berga, a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat, per dinar.
És una caminada apta per a tothom. Cal portar tendes si us quedeu a dormir i menjar per tot el dissabte. També portar l’esmorzar de diumenge, però el dinar a Berga el farem a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat. No carregarem amb tota la motxilla: dissabte ho deixarem al sortir i al vespre ens ho portaran. Això sí, pel menjar i l’aigua, porteu una motxilleta petita pel camí. Per més informació: cejeb@cejeb.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada