divendres, 30 de març del 2012

CGT exigeix després èxit Vaga General #29M retirada Govern del PP de la Reforma Laboral

La CGT responsabilitza al Govern d’intentar manipular l’opinió pública al falsejar les dades reals sobre la incidència de la Vaga General. Els índexs de participació en la Vaga General superen infinitament els aportats pel govern i oscil·len, per sectors, des de més del 90% en el transport al 50% en altres sectors com els serveis i comerços. En conseqüència, la CGT exigeix al govern de Rajoy que retiri la Reforma Laboral.

Per a la CGT, la jornada de Vaga General del 29M cal catalogar-la com èxit rotund, ja que, a pesar de les amenaces, xantatges, por a ser acomiadat… de la patronal i govern, hi ha hagut un seguiment molt important, molt superior a la Vaga General del passat 29 de setembre de 2010, tant en la quantitat de tancament d’empreses i fàbriques, com en els innumerables piquets informatius, com en les massives manifestacions produïdes al llarg de la jornada en tot el país, de nord a sud, d’est a oest, com fent vaga de consum.

Sens dubte, han estat milions de persones, les que han intervingut directament en l’èxit global del que ha significat aquest dia de Vaga General. Per altra banda, la CGT exigeix als sindicats institucionals que escoltin el clam del poble en el carrer i que no tornin a asseure’s per a negociar aquesta reforma laboral que no és possible millorar en cap sentit, ja que, el contingut que subjeu al seu articulat és nefast per als drets i interessos de les i els treballadors.

El 29M ha estat una data molt important en la qual la classe treballadora i classes populars han sortit enfortides, però a partir d’ara mateix, la CGT torna a treballar per futures mobilitzacions unitàries i nova Vaga General, en el nostre país i a Europa fins a aconseguir l’objectiu de retirar la reforma laboral i la resta de lleis econòmiques i antisocials que fomenten l’atur, la precarietat, la temporalitat, la sinistralitat laboral, la retallada de drets socials i individuals i que impedeixen un repartiment just del treball, la riquesa i el benestar.

La CGT valora molt positivament el procés d’unitat d’acció aconseguit entre organitzacions sindicals de classe, alternatives, plataformes en defensa dels serveis públics, contra les privatitzacions, els moviments socials, el moviment ecologista, 15M, assemblees populars, moviment veïnal, plataformes contra els desnonaments, moviment estudiantil, col·lectius jovenilsetc, etc, etc… unitat que ha permès l’èxit del 29M.

Finalment, la CGT vol expressar públicament el seu suport a totes i cadascuna de les persones que han intervingut i participat perquè la jornada del 29M hagi significat un èxit per a les i els treballadors i classes populars, així com agrair el suport rebut per múltiples organitzacions sindicals i socials internacionals.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

Per compartir i difondre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada