dijous, 22 de març del 2012

Es constitueix la Secció Sindical de CGT a MAFRICA, S.A. a Sant Joan de Vilatorrada


El passat 8 d febrer, es va constituir oficialment, la nova secció sindical de CGT a l´empesa MARICA, S.A., situat a Can Canals Nou de Sant Joan de Vilatorrada , decidint la Secció Sindical de designar a la Secció Sindical a: - Sec. General; Diego Delgado Martin.
- Sec. Organizació; Felipe Bautista Romero
- Sec. Tresorer; Carlos Toalombo Quilligana

Així mateix, a efectes de diàleg o comuicació, aquesta secció sindical i a la empresa, es designat com a Delegat Sindical (LOLS)de CGT MAFRICA, S.A. a Fernando García Fernández , treballador de la mateixa empresa.

 Es va fer la comunicació a efectes legals, el 8 de Febrer del 2012.
Com a primers objectius , la nova secció Sindical de CGT MAFRICA s´ha posat el repte de millorar els calendaris, ja que actualment hi ha un excés de flexibilitat horària, ja que es varien jornades de treball de 7 a 9 hores asiduament, havent-hi més de 100 dies anuals, amb aquest nivell de flexibilitat, amb el perjudici en la vida personal dels treballadors.
Un altra tema laboral, és el fet d´existir una situació dual on una cooperativa de treballadors autònoms estant absorvint feines que fins ara feine els treballadors en contracte de MAFRICA,S.A. amb el greuge de que solen treballador per temps i obra determinada, portant a un grau de prestamisme laboral i conflictivitat generada per la pròpia empresa.
Un altra repte de la nova secció sindical de MAFRICA és solucionar el tema del menjador i vestidors, que li manca ventilació , arribant al punt que les clavegueres del matadero passen per sota el menjador, produint-se unes pudors que suposen un problema higiènic de primer ordre.
Un altre repte, és l´excés d´hores extres, fet que destrueix llocs de treball i a sobre, s´accepten acords individuals d´hores extres, per sota de conveni de Càrniques.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada