dilluns, 19 de març del 2012

Roda de premsa de presentació manifestació de CGT al Bages a Manresa el 29 de Març

Roda de premsa de presentació manifestació de CGT al Bages a Manresa el 29 de Març.

El propassat divendres, va tenir lloc a la Seu de CGT Manresa, una trobada preparatòria de la Vaga General al Bages, amb la que van participar la totalitat de Seccions Sindicals de CGT a la Comarca constituïdes, entre d´altres, amb treballadors de CREMSA,Stradivarius, Iberpotash, Ajuntament de Manresa,Fomento,MAFRICA,CEPSA,Correos, Telefónica, Ferrocarrils Generalitat de Catalunya(FGC), Unipost..
Es va acordar d´organitzar una Manifestació durant la Jornada de Vaga General a Manresa, oberta a la societat i a les entitats socials i veïnals del Bages el proper 29 de Març.
Per tot plegat, es convoca roda de premsa a la Seu de CGT Manresa (C/Circumval.lació, 77 2on Pis) el proper dijous 22 de març a les 17.30h de la tarda, que comptarà amb la presència entre d´altres de Seccions Sindicals de CGT al Bages.
Convidem a les persones interessades, entitats socials i veïnals, a la mateixa hora per tal de rebre informació de la manifestació, així com rebre si ho creuen oportú , material divulgatiu de la Vaga General per fer-ne difusió dels efectes negatius per a la societat de la darrera reforma laboral .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada