diumenge, 25 de març del 2012

La CGT convoca la seva manifestació per la vaga


El sindicat es manifestarà a Manresa al marge de CCOO i la UGT

 08:39   
El secretari de la secció local de la CGT, Lluís Martínez
El secretari de la secció local de la CGT, Lluís Martínez roger junyent
ROGER JUNYENT | MANRESA La CGT de Manresa ha convocat pel proper 29 de març una manifestació a la ciutat en contra de la reforma laboral. Serà al marge de la convocada per la UGT i CCOO. Amb tot, la manifestació de la CGT també començarà a les 12 del migdia. El punt de sortida serà la plaça de Crist Rei, i es dirigirà a la plaça Europa passant pel Passeig i la muralla del Carme. Al final de la marxa, l'exregidora de la CUP a Sallent Anna Gabriel farà la lectura d'un manifest.
El secretari general del sindicat a Manresa, Lluís Martínez, explica que han convocat la seva pròpia manifestació contra la reforma laboral aprovada per l'executiu de Mariano Rajoy perquè "nosaltres demanem que es derogui la reforma laboral i el pacte social del gener. Ells [CCOO i UGT] demanen que es negociï la reforma" i va assegurar que la manifestació "és només el principi".
Martínez va insistir en què la reforma suposa "la pèrdua de drets de tota la vida". D'altra banda, va explicar que el sindicat està portant a terme assemblees informatives a les empreses de la comarca on té presència sindical. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada